08/2013 – 04/2016
abgeschlossen
Hotel-, Tourismusmanagement
, Indien
Fotos sind nur für registrierte Arbeitgeber sichtbar
Hier registrieren
Sous-Chef/inIndien |
2 Jahre Erfahrung |
Geburtsdatum:
Staatsangehörigkeit:
indisch
22640457
08/2013 – 04/2016
abgeschlossen
06/2016 – Bis heute
• Handle the kitchen operations efficiently with good team management
• Good work experience in A la carte & Buffet kitchen.
• Worked with ISO certified kitchen & handle all the ISO related records efficiently.
• Good hands at guest handlings & guest interactions.
• Trainer for Hunar Se Rojgaar(The Ministry of Tourism launched a special initiative in the year 2009-10 for creation of employable skills amongst youth.)
• Good hands at HOTELIER system.
• Experience in handling staff & food cost operations at restaurant & banquet levels.
• Good hands in seafood kitchen.
• Conducted various theme fest in the worked restaurants.
• Active participation in banquet level food counter presentations.
• Memento by Vanitha for recipe writing.
• Active participation in TV cookery shows.
Weitere Profildaten werden sichtbar, wenn Sie sich registrieren
Zur RegistrierungPraktikum
04.12.2014 – 31.03.2015
–
–
–
–
–
chef