Sous-Chef/in

Indien

2 Jahre Erfahrung

Geburtsdatum:

Staatsangehörigkeit:
indisch

22640457

Hochschulstudium

Zeitraum
Abschluss / Fachbereich / Hochschule
Schwerpunkte

08/201304/2016

abgeschlossen

Bachelor of Science (BSc)
Hotel-, Tourismusmanagement

, Indien

Berufserfahrung

Zeitraum
Tätigkeit / Unternehmen
Aufgaben

06/2016Bis heute

chef de partie

, Indien
Referenzen sind auf Anfrage erhältlich

• Handle the kitchen operations efficiently with good team management
• Good work experience in A la carte & Buffet kitchen.
• Worked with ISO certified kitchen & handle all the ISO related records efficiently.
• Good hands at guest handlings & guest interactions.
• Trainer for Hunar Se Rojgaar(The Ministry of Tourism launched a special initiative in the year 2009-10 for creation of employable skills amongst youth.)
• Good hands at HOTELIER system.
• Experience in handling staff & food cost operations at restaurant & banquet levels.
• Good hands in seafood kitchen.
• Conducted various theme fest in the worked restaurants.
• Active participation in banquet level food counter presentations.
• Memento by Vanitha for recipe writing.
• Active participation in TV cookery shows.

Aus- und Weiterbildung

Zeitraum
Abschluss / Institut
Inhalt

Praktikum

04.12.201431.03.2015


, Indien

Sprachkenntnisse

Sprache
Level
Prüfung / Zertifikat
Englisch
Fließend (C1)

Hindi
Fließend (C1)

Marathi
Fließend (C1)

Malayalam
Muttersprache

Tamilisch
Grundkenntnisse (A1)

Weitere Fähigkeiten

Kompetenzen
Führerscheine
Interessen, Hobbys, Persönliches

chef

  • Kraftrad

So geht's